Az égbolt zár

 2011.08.26. 14:44

Van a televíziózásnak egy furcsa, fekete lova, a kétszemélyes stúdióbeszélgetés.

Annyira nem modern, annyira nem izgalmas, annyira nem illik 2011-e hogy teljesen megnyugtató a létezése. Illetve csak volt, mert lassan valahogy megölik ezt a műfajt, legalábbis a köztévében.

 

Az utóbbi években két vezéregyénisége volt ezeknek az egyébként igen olcsó műsoroknak. Juszt László a Magánbeszélgetésekkel és Veiszer Alinda a Zárórával. Előbbit hamarabb, utóbbit később pakolták ki az MTV-ből és most mi maradjunk az utóbbinál. Részben azért, mert Veiszer Alinda nem hogy csinosabb és helyesebb, de ügyesebb is férfi kollégájánál. 

 

Talán rajongói pólót is vehetnék, de Veiszer Alinda szerintem az egyik legtehetségesebb a fiatal televíziósok közül. Minden a kisujjában van a szakmáról, a záróra adásaiból is azt szűrhette le a néző, hogy Alinda egyszerre atomfizikus, operaénekes és díjbirkózó. Látszott, hogy egy adásra heteket készült, tudja vezetni a beszélgetést és tud figyelni az interjúalanyra és persze a nézőre is, hogy senki ne érezze magát kényelmetlenül, de ne is fulladjon unalomba a műsor.

 

Most a rossz nyelvek szerint Veiszer Alinda azért kerül az MTV-től a Dunába, mert nem írta alá azonnal az új szerződését. Ha ez így van, az azért rossz hír, mert az új vezetés egy erős érzelmi hullámokban vergődő, igen rossz hangulatú hét béna reakcióját bünteti, ráadásul szakmailag.Persze - legalábbis az index cikke szerint - vitaműsort kap, amiben lehet hogy jó lesz, de egészen más lesz mint a nyugis beszélgetős Záróra...

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturbirka.blog.hu/api/trackback/id/tr393182058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása